Hvad er Resten skal nydes klubben?

- et fællesskab for os der kæmper med en spiseforstyrrelse.

- fokus er på, hvordan vi kan rykke os, få det bedre. Og ikke bare bedre men blive FRI af spiseforstyrrelsen!

- intet destruktivt er velkomment her. Vi kan dele svære ting og spørge hinanden til råds, men der må ikke deles råd, der fodrer spiseforstyrrelsen. Der er nultolerance.

- det ideelle er, at du kan blive på egen banehalvdel og fokusere på din egen udvikling. Måske kender du til at sidde i et gruppeforløb, og du kommer til at bruge din energi på at sidde og kigge på de andre? Hvordan ser de ud?! Man ryger nemt over i de andre og får et forkert fokus (forkert fokus er, at fokusere på det, du kan SE). Når det er online, er du hjemme hos dig selv og kan blive i dig selv. Har du brug for kun at lytte til lydfiler og bruge redskaberne, kan du nøjes med det. Du behøver ikke deltage i forums. Mærk efter. Hvad har DU brug for? Vi er så bange for at være egoistiske - men det bliver du nødt til at være, hvis du vil have det godt. Du kan være en sympatisk egoist! Altså lære at passe på dig selv og tage dig selv og dine behov og lyster alvorligt - OG samtidig have overskud til at hjælpe andre, når de har behov for en hånd. 

Hvordan foregår det helt konkret?

Der er en medlemsside, som du logger ind på, når du er medlem. Du har kun adgang, når du er medlem. På medlemssiden ligger der alt, hvad jeg udarbejder til jer af lydfiler, videoer, redskaber osv. 

På medlemssiden er der også et forum til jer. Her kan I stille spørgsmål til hinanden og til mig, og spørgsmålene kategoriseres, så du nemt kan søge på, hvad der har været skrevet om tidligere. Jeg er fluen på væggen, der holder øje med, at al kommunikation mellem jer er i orden, og jeg bidrager også selv.

Så du får altså både adgang til alt det, som jeg skaber til klubben, og du får et fællesskab med andre, der er i samme situation som dig.

Fokus er på at blive fri af spiseforstyrrelsen og kunne "nyde resten" (af vores liv).

Det er super fedt at...

...medlemssiden også kan tilgås fra en app!! 

Så det er super nemt at logge ind på medlemssiden direkte fra din mobil. Dvs. er der fx en lydfil, som hjælper dig særlig meget i en svær situation, kan du nemt finde den og tage den i ørerne. 

Fra app'en er der også adgang til vores forum på medlemssiden, så du kan altså lynhurtigt poste et spørgsmål til mig og andre! Og så kan du hurtigt få feedback på den udfordring/det spørgsmål du har. 

App'en, du skal downloade, hedder Simplero. Logoet er et stort sort S og et rødt stort punktum.

Hvad koster det at være medlem, og hvad indebærer medlemsskabet?

Det koster kun 44 kr. om måneden at være medlem. 

Ud over et fællesskab med andre i samme båd som dig, får du:

- en lydfil hver uge fra mig, hvor jeg kommer med inspiration, redskaber, nye måder at tænke på og hep på dig. Den bliver sendt direkte til dig på din mail hver lørdag formiddag. Er du også med på Morgen Med Mille, vil du altså høre fra mig både mandag, onsdag, fredag og lørdag! Det, der kommer i klubben, vil være mere dybdegående, hvorimod Morgen Med Mille er kortere lydfiler/videoer til lige at starte din morgen bedre. Kombinér Morgen Med Mille med medlemsskab i klubben, og du vil få det fulde udbytte (fordi du skal have det godt!). 

- 20 % på mine bøger (dem jeg selv har skrevet), 20 % på mine onlineforløb, onlineforedrag og diverse produkter som jeg har på tegnebrættet. Du får ikke 20 % ved kun at være med på Morgen Med Mille. Det er kun medlemsskab i Resten skal nydes klubben, der udløser 20 % rabat. 

- en live Q & A med mig én gang om måneden, hvor vi mødes online på Zoom. Jeg svarer på spørgsmål fra jer. Kan du ikke være med live, kan du altid se det, når det passer dig - jeg gemmer alle live Q & A inde på medlemssiden. 

ALT DETTE FOR KUN 44 KR. OM MÅNEDEN! Går du i behandling, kan du bruge klubben som holdepunkt mellem behandlingerne - så er du aldrig alene ♥

Vær med til at skabe dette fællesskab!

Sådan som du har det nu, er det ikke meningen, at du skal have det! Livet UDEN en spiseforstyrrelse venter - også på dig ♥

KOM! Klubben starter mandag d. 16. januar 2023.